![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOwnvvUjCnMEWgsXEhYpfEWdkbmGKt-k9hY0jkxiMkNqWyCc6OXFU-pIs0Nz_PK-72ePEgsf6Tt1qB0nkBvZ-Tz_eqbLR0fCcr6i9r6Y1TU2z0Ev_pYuzdu944HJ-7xk4zpIepR2ECMjU/s280/kycklinggrat%25C3%25A4ng_small.jpg)
Kycklinggratäng med bacon och paprika
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 paket bacon
1 gul paprika
3 salladslökar
1 burk crème fraiche parmesan och vitlök
1 dl matlagningsgrädde
Skär kycklingfiléen i cm-tjocka skivor på längden. Stek dem i stekpanna, krydda med salt, peppar och paprikapulver. Lägg skivorna i botten av en ugnsfast form. Strö över stekt bacon i mindre bitar. Lägg på strimlad gul paprika och salladslök skuren på snedden. Bred över crème fraichen och ringla över lite grädde. Sätt in i ugnen i 200°C i ca 20 minuter. Crème fraichen ska smälta och rätten få lite färg. Servera med ris, kokt broccoli och sallad.
Låter smarrigt, ska prova med quornfile och vegobacon!
SvaraRadera