Skär halloumi i halvcentimetertjocka skivor och dela sedan på skivorna i två delar. Stek skivorna så att de får en vacker, gyllene yta. Strimla soltorkade tomater grovt. Lägg en strimla tomat på en skiva halloumi. Toppa med ett basilikablad och trä en tandpetare genom basilikan, tomaten och osten. Servera till en inte alltför söt fördrink eller till rött vin. Jag tackar min goda vän Mahia, som bjöd mig på det här den första gången.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE6pgzSqZXeqb3gPvKlsYW1ndShcsEbTcItGn55Q4W5w-GupN4fUsIW_EXAdLk52KOD84SWh2rtS0DrZI_zP_x0l2Dc-1acnFcP_kFeBLaad4fnTZTYyaLHDvSxnipqLP4IDc7e84_1B0/s280/tilltugghalloumi_small.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar